CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 27, 2010

angan angan kupu kupu


*ahaaaa!! tadaaa!! dah nmpak dh kite berjaye dalam bidang neh deaa!! kasi aku yg baju putih 2 yeh! macam suci cket, sesuai ngn haku! hahah! ok deal! =p*


aku nak tuka coz bley x??
hahah!! neh sume dea nye kje!!
aku ingat nk jadi pereka drama.. lallalal~
bakat terpendam haku 2..
slame neh merapu ngan k'kawan je aku hebat r..
dh besau neh baru terase nk kembang kan bakat lakonan haku..
eh!! lakonan??
bakat mereka pelem laa!! kalo la lakonan memang dh nanges air mate laut r c fasha sendat, juliana oven, lisa sirih pulang ke ganggang n sekutu2 mereka..
x dapat offer dorang kalo aku berlakon diikkkkk!!~

ok kembali ke topik asal..
aku kalo nak bukak company mereka reka cerite, aku rase pasti cemerlang n berkilau kilau nok aku nye mase depan..
tapi x kan aku nak buat sorang kan??
dun werii!!
aku dh de share partner..
awal2 aku dh b'kongsi2 ceritera cinte ngn die neh..
0rang yg aku akn tarik tuk tuka coz ngn aku skali ialah fasheeha adnan!!
iyee!! itu lah kaki gang merapu raban haku..

budak kecik neh.. eh oppsss!! silap pemilihan kate adjektif sebentar!
budak beso neh (berdasarkn umo! ehem! coverline~ =p hye dea!! ), kalo la aku ber cerite ngan die pastinye tidak akan berhenti n tiade ending pelem n drama bersiri kami..
meleret x hengaattt!!
n plus jugak kretip gile drama kitorang..
segale elemen dalam pelem kitorang masukkan..
korang nk ape? dramatis? happening? gumbire? nk golek2 ala hindustan? nanges kuar2 bendalir ijau?? nk de salji tetibe macam winter sonata wpon sbnrnye de kat malaysie je???
haa ckp je diikk!!
segale ade dalam pelem arahan n rekaan kami..
bukan senang nokkk!!

haa sebab 2 la aku rase aku n dea dh salah amek coz..
kalo kire2 bajet pelem kitorang cket je pun..
tempat sume sbnr nye dalam kawasan yg same je, tapi!! olahan cerite yg penting yeee!!
hahah!
sambutan pulak kitorang konpem awal2 dh, meriah punye!!
kalah surehebohhhh!!!
kayesss haku t~ nyummy!!

pe aku meraban neh??
ok2!!
sume jgn nk mintak sign aku skrg ag.. tunggu aku berjaye tuka coz sume baru la korg bley hamek aku nye sign..
skang aku nk smayang istikharah dulu!
dea! ko pn kne smayang jugak tauu!!!



*iye aku suke berangan.. so???!! de masalah?!*






p/s: bahagie nye berangan!! lalallala~ =))

3 ngomel-ngomelan!:

chea tak chachat

lokasi: taman cempaka, pelita ampang point.

pelakon utama: c!pan, ayah c!pan, mimi, current gf c!pan yg gediks, ko.. (ok ko pon kne blakon jgk, jgn risau bia aku uruskan hal cut menge-cut saambil duduk di kerusi yg tertulis TUAN DIREKTOR.

props: sebijik motosikal, kereta viva.

ade yg perlu ditambah?

haha!

chea tak chachat

aku yg baju merah?
alaa asal ko lg cumil?!
x aci!

eh tp xpe laa..
aku stuju jela..
npk mcm yg si merah nyer pgkt lg tgi dr yg puteh..
huahuahuaa!

a.j.j.a.b.a.e.k

hahahah!! alaa aku kasi chan r ko nk merase up cket..
tp yg penting kalo menang award kte de2 naek stage yeh..
dwet kasi same rate.. hehhehe!!

hoish!
byk ag bnde kte bley tambah dr cte 2..
yg pntg aku nk kawasan b'bukit!
baru bly guling2 kn sama itu gedikss..
hahah!
kijam sgt aku neh! =p

Post a Comment