CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 13, 2010

nasyid itu..ohoo!!


itu hari..
pertandingan tilawah..
aku pergi..
ade kumpulan nasyid upm..
dorang keluar pentas..
tanpe b'fikir panjang dan dgn haloba nye aku berkata "pna, aku nak yg nombor 3 dari kanan"..
aku kurang pasti kenapa.. tapi, aku suke..
aku fokus..
die chomey..
n aku rase die cukop garam tuk wt aku terkinja kinja..
aku makin fokus..
aku tunggu part die nyanyi..
aku tunggu..
n tunggu lagi..
n bile die nyanyi, x mengecewakan..
aku lagi suke.. sedap! besh! aku x tipu!
suare die lazat di telinga..
aku gembira..
abes dorang perform, dorang dudok baris depan aku..
dari ground state, aku meloncat ke excited state..
die dudok ujong..
aku tengak dari dekat.. zoom 30%! zoom 58%!
die memang x tipu cukop garam!
senyuman aku makin lebar..
di excited state, aku mengeluarkan cahaye2 fluorescence yg menyinari diri..
die kurus.. tinggi..
muke, memang typical yg berjaya wat aku nk tergedik walau sekejap..
waa!! ijinkan aku tnye ko kolej mane??
tapi aku tau.. itu adalah tidakss!
aku stop! kawal diri..
argh! mainan duniawi..
persetan kan je..
aku pulang kolej..
membawa bersama taman dalam hati..
tidur nyenyak bersama senyuman d bibir..
terima kasih utk itu wahai empunya suare..
walau pun aku tau itu hanya sementara..
memintak dapat lagi kite 'ter'sue..
lallalalla~







p/s : post ini berunsur kegatalan.. sile jgn marah.. aku baru testing2 ayat gedik.. ahaks!! =p

2 ngomel-ngomelan!:

chea tak chachat

ehemmmmmm!
da tau serba sebanyak ke ttg die?

a.j.j.a.b.a.e.k

serbe sebanyak pe jadah nye..
serbe cket pn aku x tau lgsg!
hisshhh~
menonggeng haku..
hahha!!

Post a Comment