CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, February 27, 2010

aku perlu berubah! yeah!!

lame nye??!!
ok aku rase aku kne tuka citerase r..
asek stick ngn bnde yg same je pun slalu nye orang kate bosan..
tapi aku nape x reti reti nk bosan neh??
n suppose mmg patut pn aku rase bosan..
dah sah2 aku tau bnde 2 aku bley masuk kan dlm drama bersiri je, tp aku nak jugak la stick ngn bnde ayam 2..
ohoo noo!!
pe la masalah mental n fizikal yg aku alami neh??
x paham tul..
slalu je prasan sndiri aku dh berjaye tuka citerase tp hakikat nye tidaklah sebegitu..
dh banyak pilihan bnde lain aku bley replace ngn bnde ayam tu tapi x nak jugak la menjadi usaha pengubahsuaian haku..
padahal bnde ayam tu elok je berbahagia terletak dgn supan nye d situ..
erk!! supan ke??
hmmmm....
tapi bab2 citerase neh mmg aku admit sgt susah nnk tuka ngn bnde lain..
kalo dh melekat kat otak, mmg harapan r nak ganti ngan info2 lain..
arghhh!!
tapi x pe!
at least nnt aku bley masuk guinness world of record!! =))






p/s: x paham?? x pe~ hanye perlu smayang hajat tuk aku supaye dapat tuka citerase~ haha! aminnn~ okey??

2 ngomel-ngomelan!:

chea tak chachat

setia tiada salahnya..

hahaha~

a.j.j.a.b.a.e.k

x ckp pn slh..
tp buhsan weyh..
drpd aku asek membelek bnde ayam 2, lebey baek la aku rase aku belek bnde itik ke, bnde arnab ke, bnde naga ke, bnde kure2 ke..
kn ke lebih menawan 2..
kann??

tp 2 la masalah nye skang..
bnde ayam jugak la yg aku suke sgt belek2..
haiyoo!!
haa paham?

Post a Comment