CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 10, 2010

'aku scandal' by rayyan


hajat!
apekah??

gabungan nama yg d cetus kan oleh cik rayyan sebab kebengongan nya x balik umah slame 2 minggu!
die yg bengong, nk seret haku plak dlm kancah skandalisme die..
cesss!!
*berani kamu!!*

dear rayyan..:
kalo agak2 nk tgk i malu2, tersipu2, blushing, n dudok panas bontot..
pastu bile u kenen2 kan i, i g lari2 industan nyorok dlm toilet..
pastu bile u sebut2 name die, u nk tgk i sorok2 muke bawah katil ke dalam bantal ke sbb segan..
x perlu la dgn cara wat skandal sebegitu ok..
sebab x de efek pn kat i..
n plus! lagi ter kinja kinja i gedik2 ngn u..
haaa..
penat nk layan!
hamek..hamek..hamekkkkk..!
haha!


*hisssshhh!! malu i noookkk!! aauuuwww~*





p/s : tapi topik neh berjaya wat kitorang gelak cam syaitoonnirajjim bersama sama selama dok kolej yg sgt la membosan kn 2! wakakak!! nice!

4 ngomel-ngomelan!:

Rayyan

siti hajar musa,rakan dan roommateku yg tercinta...
ku sgt berterima kasih kerna dirimu sering di sisiku tika diriku kerinduan akan rumah..
tetapi,mmg best bahan pasal hajat.objektif:utk gembirakan hati.xke gitu?smpi guling2 atas lantai kan?kira ok laa tu~
tp tolongla cr benda lain.i dah bosan sebut2 hajat gak~tp nama tu best kan?ilham sblm tdur.kagum!
semoga,minggu ini,diriku ini semakin waras.dan bukan mereng spt roommateku ini.amin.
haha!

a.j.j.a.b.a.e.k

yoo wasapp!! ecewah! tetibe plak la nk tuka version.. haha!!

wahai rayyan..
tau jugak penat?? igt kn x tau.. wahahah!!
nak tuka topik?? alaa sedey, nt i x ley r gedik2 dh..
wakakaka! ok x pe! i alih sgale ke gedikan i kat u sorng.. bley kn..~ =p

amin! lalala~

Rayyan

wak lu~~~

helo?i x gedik ok? :p
tgu i jumpa matthew mlm karang,br u tau rupa gedik camne.hahahahaha~

n helo?tgh concentrate.haruslah muka budget serious?

amin!pacaklak~

a.j.j.a.b.a.e.k

hellooo!!~

memeng menipu diri sendiri la slame neh alo u rase x gedik..
wahahahha!! okey??

ok2 sile fokus!

munajat! *bosan dh amin!*
=)) lalalallala~

Post a Comment