CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 26, 2010

lappie n kennyrogers

ohoo..
sadis..sadis..
my lappie dh masuk IJN (inst jntung ngra)..
sedey2!
jantung die b'masalah dah..
bile stat je wt sound enjin motor boat..
smlam aku nye tugas ialah misi m'hantar my dear lappie ke spital..
perlu d operate..
kene tukar fan.. ohoo nooo!!
melayang duetttt!!!

g loyat smlm angah aka kudin teman..
b'pusing2 jgk la kitorang carik service center lappie haku 2..
tetau je r tukang planner bangunan loyat 2 sengal kannnn.. srabut hokeyh!
celah2 mane la aku masuk pn x tau...
last2 tetau je ckop r aku tawaf tetiap floor 2..
haish~

lappie masuk spital..
3 ari ag maybe baru boley hamek..
lappie... dun miss me okeh! sobsobsob~

eh tapiiiii!! de brite agak m'banggekan haku d sini..
aku pes tyme makan kennyrogers!!
hahah!!
iye aku tau aku dh 20 taon idop!
iye laa.. aku tau jugak la korang nk kate aku ketinggalan zaman n jakun..
pedulikkkk!!!!!!!!!
asal aku kagum sendirik!!
ngeeee~ sape suroh x de spe nk penah ajak aku makna kat situ! kannn~ huh!

2 ngomel-ngomelan!:

.::fuschiafasha::.

sedap x kennyrogers vio?
aku pnh mkn tp tem skola rndh..
da x igt da rase die..
huahuahuaa!

a.j.j.a.b.a.e.k

hahah!!
bse je weyh!
x de la lazat sgt..
kalo aku cm x makan ag next 20 taon pn aku rase boley je lagi..
haha!! x addicted pn..
x sehebat piza r.. hek!

Post a Comment