CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, April 10, 2010

dea, suci kan ati anda~


dea ko jangan nk bising yeh..
aku baru la nak bermaharajalela..
ko dh kasik aku lampu merah la plak..
oooo demmm!!
saje plak tu nk ingat kn aku pasal final aku yg akan berlangsung esok ari..
kijam ko weyhhh~

kan aku dh cakap, idop cam roda..
kalo dulu ko bahagia sgt asek m'update je blog ko 2..
n aku plak mase tu t'tonggeng2 ngn esaimen n test segale..
kali neh kasik la plak aku chan nk update cite2 aku yg hanye lah jadi draft selame neh...
cube la kasik suci cket ati ko tu wahai dea..
baru bape entry aku update ko dh bising..
aku sekeh kanggg!!
hahah~

ko kne jugak pikir weyh..
aku bahagie kejap je neh pun..
pas neh aku stat final dh..
celah mne plak aku nk post entry ag..
sian kat aku weyh~ *sile ko bersimpati!! arahan!*


nway.. gud luck 4 ur coming test yee!!
ko jawab leklok..
jgn nk asek blog n fb je..
study!!
abes sume baru ko nk update pun skati la..
wat cm aku, draft dulu kalo x nk kasik lupe.. =p
gud luck deaaaaaaa!!!!!!!
muah2! =D



2 ngomel-ngomelan!:

.::fuschiafasha::.

sialannnnn!
sanggup ko memburuk2 kan kwn ko yg jelyta nie vio?

aku tak sangka kau tak berperikemanusiaan..
oh duniaaa lihatlahhh..

aher zaman~

hahaha~

ko memangggg kannn..
saje je nk wat kejutan bernas kt aku!

wey aku ade berita maha buruk!
this week tiap2 ari aku ada test..
TIAP2 HARI..

tadi account..
esok pa.
lusa eco.
rabu current issue.
khamis recreation..

pengsannnn~

eh jappp.. asal aku kene btau ko?
ko kn kijam..
huh!
ehekk!

a.j.j.a.b.a.e.k

hakhakhak!!
aku niat baek weyh..
nk kasik ko sedar cket.. insaf la wahai rakan..
hahaha~
ok2.. ko kn dh btau aku ko de test b'deret..
aku ingat 2 weyh..
ok dh g stdy!! =p

Post a Comment