CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 7, 2010

ini minggu nk kasik pecah pale haku je!


update! update!
ting tong!!!

waa aku sgt tekanan pada minggu neh!!
test de 5 paper!
esaimen de 3 kne submit!
n lab report de 2 kne anta!

sgt full okeyh!!
aku dh srabut merangke jadual sendirik dalam otak..
fiiuuhhhh~
gle cabaran!

ok aku db set pale otak, abes je minggu neh, aku x kire!
aku nk jugak rase diri abes dari final!
hahah!! over kannn?? *ko jgn nk jeles2 dea! neh turn aku plak!*
de aku kesah!
x kire!
at least kasi aku sminggu merdeka pun cukop laa.. *eceh! tak pun sbnanye!*

weekend ritu terase aku seorang plaja yg sgt b'hemah!
hahah!! x pe laa.. kasik r chan skali skale kat haku neh..
setiap mase sgt d hargai tau..
aku siap kn segale kje n esaiman n + kne study jugak..
haaa!! mantap siot terase diri..
kalo la tetiap minggu pn aku cmneh konpom 5 flat trus haku dpt tetiap sem.. hahaha!!

ok nk smbung kje!
bye!
n doakan test aku sume ok tau..
aminnn~



*perlu ke aku kasi cuci otak haku sebegini?? mungkin! jap nk tanye ayah~ =p*





2 ngomel-ngomelan!:

chea tak chachat

aku akan doakan test ko mabeles kalau next week ko janji ko x bersuke ria..
boleh?

muahaha!

a.j.j.a.b.a.e.k

hakhakhak!!
sangat berbau dengki d situ..

aku akan sentiase doakan test ko mebeles wpon aku tau ko bersuke rie slalu je..
okeyh?? terharu? terpanar? nak nanges??
sile sile..
haha!!

Post a Comment