CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, March 29, 2010

book fair = aku adalah haloba! =p



yahooo!! aher nye..
after 1 year.. book fair again!!
here i come.. lalalalala~

ok al kisah nye pada 21hb..
aku, rayyan, kakzani n nawi g pesta buku..
yeayyeay! best2!

sangat awal pagi okey kitorang gerak!
aku bajet2 nk la gerak dalam kul 9.30 camtu..
tapi setelah d saiko oleh kak zani,

"jar aritu akak borak2 dgn kawan.. die kate die datang kul 11pg pun buku hlovate dh sold out!"

ok! dgn pantas aku tuka plan! kite gerak awal!!
kak zani pun tnpe b'fikir nye trus la die kate

"kite gerak dlam kul 8.30.. akak nk smpai sane pukul 10"..

hahah!! semangok okey memasing! hlovate punye pasal.. niceee~

kesimpulan nye pepagi kul 7 lebey aku bangun dah! *ehem.. aku peot yee..*
siap2 kejut rayyan sume..
gerak dari upm dengan rase sangat la berkobar kobar nk smpai pwtc tu..
last2 kul 10 kitorang sampai jugak.. yeayyy!! =p


*ahaaa!! neh bukti okey!! mate sembab!! bangun pagi nye pasal!! ngeee~*


*sensored.. tetttt~ =p*

tyme sampai je kat pwtc tu, tetibe velocity langkah kaki kitorang makin meningkat la plak!
hahaha!! excited je!
jalan dh laju kemaen neh! pastu gerai yg d carik ialah jemari seni..
iyee!! aku n kak zani peminat jemari seni.. best wooo~
smpai je kt booth dorang.. rakus gile amek novel! hahah!!
iyeee.. aku n kak zani jugak dh survey awal2 kat website jemari seni novel2 baru n yg nak d beli..
hiikhikhik!
suke suke!!
tyme kitorang datang tu ade la penulis adileah n syud *aku suke novel syud jugakkk!! =)*..
pastu aku nk la mintak sign dorang neh..
tyme tu la aku d ajukan soklan yg aku akan dapat setiap taun bile datang book fair neh..

"adik tingkatan brape neh?"

ahaaa!! awek mude aku noookkk!!
dulu kini n selame nye.. aauuuwww~ =))



*neh syud.. chomey kn die...?? macam muke budak2.. novel die best.. aku suke~*


*adileah n rynsa.. kak, saye dah masuk universiti dah~ heh!*

pastu jalan2 lagi..
iyee!! aku tau aku memang halobee!!
turn komik plak!!
macam bese jugak, aku tick komik yg haku nk dengan rakus jugak..
adoiii~ kalo ikut nak je aku amek sume yg aku lom bace..
tapi aku masih waras! hikss!!
kene kire bajet duluuu~~ =D

abes je komik plak, aku g plak bahagian2 novel yg laen..
alaf21 n mph..
aku nak beliii!!!!
aku men cekau je segala novel yg aku rase menarek..
tapi ketika n saat tu jugak laa, sifat2 keibuan c rayyan neh nk menonjol!
adoiii~
rayyan tahan tangan aku dari terus menggapai.. waawaawaaaaa!!
oohhh tidakkk!!
memandang kan aku dah beli banyak sgt buku n melebihi rm100 hrganye, rayyan kasik aku pilih ag 1 novel je..
sadissss!!~
ok aku ikut arahan sebab aku pun baru la nak sedar diri yg aku dh beli banyak jugak.. hihihihihih~
maseh rayyan!

dah agak2 aku nye nafsu hampir x terkawal, aku pun ajak la dorng neh kuar g makan..
kalo x mau sume aku nak beli je memanjang..
hikhikhik!
x boley x boley..
duet tu tuk blaja la ja oiii!!!~
heee.. ok~

haaa!! menu arini ialah pizza!! nyummyyy!!
lazat gile..
dah la ati gumbire, makan plak mabeles je..
gembire gile weyh!
ok next year nye book fair aku x nak miss!! nk pegi jugak lagi!
x saba nyeeee~~



*pizza..pizza.. lazatttt~*


*haku yg sedang mengawal nafsu nafsan ngan novel2.. hishh~ kalo la haku kayesss~*


*rayyan yg request nk makan pizza.. haaa makan2~*


*kak zani yg best! =p tau la ngah epy, makan pelan2 cket kak oiii~ =D*

total novel aku beli 6 je pun.. n komik pun 6 jugak..
kalo ikut banyak gile lagi aku nak beli..
alaf21, creative punye novel, mph jugak..
uwaaaa!! kawal nafsu ko ja!!!
tapi chopp!! aku nak cakap..
aku x puas beli belah ritu.. huwaaaa!!
kire aku haloba x weyh??
kalo haloba pasal buku d benarkan kannn??! plss~
hiiiii~


*aku punyee! 6 novel, 6 komik.. x banyak sangat pun kan.. =(*


*sume haku punye.. lalallalala~ tapi aku nak banyak lagi boley?? =p*








p/s: antare bende yg boley meloncat kan aku ke excited state = novel!



2 ngomel-ngomelan!:

.::fuschiafasha::.

melampauuuu!
12 books altogether?!
pitammm~

abis bace nie dalam bape ari plak vio wey?
hehehe..

a.j.j.a.b.a.e.k

hahahah!!
alaa.. 6 je pun novel nye..
kalo 12 sume novel mmg puas ati r weyh..
aku kawal pasaan weyh bace kali neh..
de yg aku x bukak pn ag dari plastik..
tngu abes final sume, baru r bace feel lebey..
haha!

Post a Comment