CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 10, 2011

penghasilan kerak tahi mata!

toink! toink! toink!

ngantuk gileeee la mata neh!
plus sejuk gileeeee la library neh!
ngantuk tapi nk tido x slesa la plak atas meje neh je.. tapi aku menguap dh ade la dlm 56 kali.. mate x yah cite la, berair air dh neh.. dh gaye nanges cam tengok drama swasta! mengalirrrrrr je ayor nye..
haissssshhh! sebab kn malas nk lap2 air mata yg dh meleleh n bertakung neh, dicampur n digaul dengan sebatinye pula dgn air-cond yg cm kat benua antartik neh, maka terjadi nya kerak kerak tahi mata! muahahahah!
gelissssss punye banyak! hak!

ohhh lupe nk btau..
skang aku dh kene kembali ke upm.. skang status belum ag student master, tapi masih lagi research assistant aka RA! phewwww~ dgr cm hape je kan.. aku pn igt juz tolong2 buat lab work ikot procedure je laa.. sekaliiii! hamek!
sile la ko bemukadimah kan itu journal! nyummeyh! sangat menarek!
dah bape bulan aku tinggal kn segla keje menghadap journal, skang kene berkecimpung balik! nyomnyommm!

skang tetiap ari pun aku kene dtg la upm neh.. hai upm.. sangat x sempat tau aku nk feeling feeling rindu upm.. tetiap bulan since abes pekse ritu ag aku asek dtg sini je.. boooooring~~ hak!
anyways, still i have to jugak la pun ngadap upm.. dah ko pegi gatal nak sambung kat upm buat ape kannnn!! huh!
tapi sebab skang aku berstatus 'pekerja' sementara, so aku de punch card.. x suke!
ye lah sbb kene punch la tetiap ari.. hari ni pun pes tyme aku punch dah warne merah!! bwahaahhaha! naseb la labuuuu~ sape suroh kasi aku punch card lambat kan! ehem! ade alasan aku nape merah!yeayyy!

pagi tadi first tyme aku nk punch card pun aku dah buat hal! muahahha! ye la kalo x buat hal tu memang ajaib la itu aku.. hek!
kesah nye pagi tadi aku dh konon nye nk laa punch cepat2 x nak lambat nye pasal, x tgk pn laaa.. aku maen jolok je..
sekali tgk balik dh salah tarikh plak aku buat! hakhak! patot kat 11hb, aku buat kat 27hb! ngeeee~
dengan bijak aku konyok2 kan kad tu nk msuk poket dgn pantas.. bajet2 x de orang nampak.. padahaaaal, camera ade je la babunnn! kahkah!
pastu pegi hamek punch card baru!! lalalalalala~
de aku kesah? lagi pun x payah la nak kedekut sgt ngan aku yeh wahai upm! hukhuk!

eeee!
rasa nak je la buat gimnastik kuak bebas dlm library neh! sejuk laaa! ok esok bawak sweater!
nmpk nye skang tetiap pagi akan terjadi nye lah penghasilan kerak tahi mata d library upm! euwwww! pengotor ko ja! haha

ok type post hilang sume ngantuk aku!
ilang sume air mata genang genang haku! heeeee...

ok now back to work! journal yawww!

jangan kang aku tutup je blog neh, mate aku pun tutup skali dah la..
weeeee~

k tatasss! :D

2 ngomel-ngomelan!:

Zaty Athany

bekerjaya dia sekaranggg. wewittt. jgn merah2 lagi punch tu. haha.

ajja baek

hahah! naseb laaaaa~

Post a Comment