CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 11, 2011

agak agak muke mcm kulit telo baru di izinkan semak ngn muke orang lain ye~

ok meh aku nk kabo neh!

korang kalo la nmpk orang muke naek jerawat satu due je pun, tego ke?
eyh neh bukan kabo, neh pertanyaan.. hek! salah forum plak!

ok kesan drpd aku period last week, ade la seketul jerawat naik kat pipi aku neh.. normal la kan pompuan period = jerawat! haaa sape x tau tu konpom ko laki lah!
ok den tadi aku tunggu la kat bus stop upm.. nak balik umah.. aku jln depan sorang budak neh, n sile take note, aku x kenal pun budak tu! aku pn duduk la kat sebelah die, tapi jaoh! gap antare kitorang besau lah kan!
skali die tego, 'hye.. eyh same laa' sambil sambil tunjuk taik lalat die kt tmpat jerawat haku..
hokolohhhhhhhh!!!! aku blur abes! perlu ke?
aku cm pandang die jap, pastu trus sambung gledah beg sendiri.. sambil tu aku ckp 'jerawat laa!' dgn nada sarkastik nya.....
annoying ok ko neh! bajet nk mesra alam 1 malaysia?? no!! sile bijak pilih topik ye!

*haaa ceni laa jerawat aku yg die tego tu! sangat rase nk picit kan??! tapi aku sabauuuu je tahan tangan.. hoho!*


gile nyemak kan??
yang x tahan nye tu, budak laki kot! ko gay ke hape sgt busybody ngan jerawat orang?
setau aku laki slalu nye x de la kesah sgt pun bab2 kalo pompuan ade jerawat neh, unless la kawan rapat sendiri nk usik2 kan..
neh tak kenal kot.. hooo ok skang menguat kan fakta aku, laki skang mmg sangat sensetip isu semasa sampai jerawat kt muke orang pn ko nk telek.. jadahhh?!!







ps: muke bdk tu pon x de la licin mane.. punnnnnn nk sibok ngn jerawat aku yg seketul neh.. haremmmm tul!

2 ngomel-ngomelan!:

Zaty Athany

bhaha, asal bengong mamat tu? duh!
tu diaa lelaki zaman skarang. hahhaa.

ajja baek

kannnn?!
sangat sengal.. kite tyme 2 cam..
pe kesss??

Post a Comment