CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, July 10, 2010

sakannnnn!!!!~


rase nk pengsannnnn~ sumpah x tpu!
tilam bono yg empuk, bantal yg gebu, selimut yg nyaman.... oh demmmmm!!!
sangat memanggil2 aku skarang okeyh! siap merayu ag.. tp sorry dear~
update ini blog dulu..
aku gagah kan jgk diri neh.. padahal mate dh tahap pecah empangan, banjir! berair beb!!~
ohooo...

tema tu arini adlh SAKAN!!!!!! *ikwn nye trademark!*
motip?? aku agk kurang psti d situ.. tp yg penting abai kan je die tu~ mmg ske over lebey! wihihuuuu~

pepagi ag aku dh smangok abes bangun awal! neh sme ECLIPSE nye pasal r!
rebut tcket weyh! tp masih kurang berhasil nmpk nye usehe aku..
datang je barisan tcket dah cm ular kne palu...
sabau~ sabau~ aku tau aku mmg penyabo lbey kalo bile tyme semangat 1 Msia dh masuk badan! sanggup beb! eclipse nye pasal.. haha!
last2 dpt tcket kul 7.20.. mmg sgt nice la kan.. cm haram lame gile aku kne tnggu..
tapi sokayyyy~ kami de plan lain! yuhuuuu!~

dari times square terbang lah kami ke putrajaya *fly awayyy~ lets fly away~*..
cakap cm dekat! padahal agak jaoh jgk la kan kalo ikot titik koordinat antare 2 tmpat neh!
tp memandang kan tema pade arini adalh 'sakan', kami masih gagah! =p
kitorang g yg pesta floria 2.. actly g pun sbb kamal masuk pertndingan neh..
so nk la tgk hasil kje kawan sndiri kan~ mane tau umah aku besau nnti ley dapat diskaun kalo prestasi memberangsang kan! yihuuu~
ok d pendekkan cite, panas gileeeeeeeee!!!!~ macam redha menyerah diri je kitorang berjalan2 lenguhkan kaki kat pesta 2! mintak hampuunnnn la!~
tapi hamek gamba nye pasal, sme okeyh je! hahha! sangat x snunuh hokeyh! slamat la kamal dgn sukarele nye nk amek2 gamba kami 4 yg macho! jasamu d kenang mal! uhuk!
dah asek kne panggang je tgk bunge2, bile jmpe aircond sume stat r bertuka jadi cam orang zaman purba baru masuk taun 20-an.. gile jakun! berebut rebut ko nk aircond.. kering kan peloh, abes berkepammmm dowh bilik 2.. hahhahhaha!! gud job guyzzz!~ =))
pas dh nk patah riuk sgale joint lutot kami, pekene plak ice blended, perghhhhhh!!!!!! HEAVEN!
inilah yg d kate kan syurga dunie yg hanye sementare! *uhuk! alhamdulillah~ ehem!*

from putrajaya, fly away~ lets fly away~ to times square balik! haha!
gile mengembara sekitar KL kami ye.. sgt dasyat! *bese je pun sbnrnye.. saje nk over! wink2!*
itupun masih agak awal b4 muvi nk stat.. so, sg wang time pulok!
sungguh dasat kaki aku.. dasattttttt!!~
stelah m'bazir mase, ahernye!! finally!!~~
eclipse tymeee!!! aribbaaaaa~ =D

scene : edward propose bella dlm bilik dgn katil baru ;

kamal : eee nakal la edward ni.. beli katil baru siap! *dgn nada beralun n gedik okeyh! pangggg ko!*

aku dh bantai gelak tyme neh! ikwan kat sbelah cam bangang tgh sengeh2 gatal die..

ikwan : ko pehal gelak2 ja?? *sambil 2 sengeh gatal x ilang ag! cisss!*
aku : kamal kate kannn... *pause! sambung gelak!* kamal kate kann... *pause ag! badan dh vibrate!*
ikwan : kamal kate pe la sengal? *smbil dh join aku vibatooooo gelak2 even x tau cite ag*

pas aku btau je setelah beberape kali cubaan, hamekkk kooo!!!!!!!! bantai die vibrate max nye gegaran punye!! x reti nk cover! aku pun terpengaruh skali! cisss! senak perot!

ikwan : berdebar aku tengok neh! *edward baju dh bukak cket~*
kamal : ah ko gay! *carik gado!*


pastu edward kasik bella cincin ;

aku, ikwan. kamla : euwww~ burok dowh cincin die..
aku: beso gile cincin..
kamal : ye la cincin lame tu.. old school gile dh bape taun..
aku : aah kan,, dh bratus tahun dah.. eeeee~

sengsorang cakap nk smangok! cincin org 2 pun nk kesah! x paham haku! pastu siap berbincang plak tu! adeyhhh~ kalo sore sengsorang bajet lamah gemalai n haluuuussss je x pe gak!
neh hamek ko! sore bapak gajah sume kuor! lemah2.. haha!


scene : dlm khemah, edward n jacob ckp baek2 smbil senyum2 ;

kamal : gay dowh dorang neh! ko tgk 2.. gay dowh! *sbb edward n jacob cam lomentik n sengeh2.. motip ko mal?? pastu gelak nk smangat smpai nanges2*
aku : *aku btau ikwan* ikwan! kamal neh sume pun die nak cakap gay aku rase die yg gay la tau.. paham plak gaye gay cane die 2..
ikwan : 2 la pasal.. aku pun die nk ckp gay.. x pe kang aku cium die! *haa motip ko plak ikwan???? ko jawab sndr*

aku dah bantai gelak ag!!


scene : bella suroh jacob cium die ;

aku : arrrggghhhh!!!! bodo nye bella! *sumpah aku emo gile! wakaka!*

sambil 2 dah tarik2 rambutt ikwan wat perangai! dgn tujuan nk lepas kan geram la konon! hamek ko ikwn!
mangse keadaan gle.. hahah!! pas turn aku, dea plak take turn tarik rmbut ikwan.. mmg naseb ko laaaa!!~ hahhaa~

ikwan : weyh2!! sakit dowh rmbot aku.. kiri kanan aku kene neh.. hantu korang!

tyme neh aku geram ag, lepas kan plak kat kamal aku siku2 die *tnpe belas kasihan okeyh!*..
mungkin agak sakit di situ,, lepas dh lpas sgale tension aku, lalu aku pun berkate..

aku : damn ko bezza!!! *opsss!! math error d situ..*
kamal : ahahhahahah!! bezza laa~ *gelak cam dh kne rasuk syaiton.. siot ko mal! x perlu okeyh!*

pastu sampai ke sudah la ko nk gelak kan aku ngn 'bezza' aku tu.. kongasammmm!!!
ikwan plak nk join gelak cm ilang kawalan sbelah haku.. siolll~ woi2! dalam wayang ag neh! kecoh d buat nye..


scene : volturi datang ;

ikwan : muke tenangggg jeee~ ade style dowh! *cakap cm kagum gile! over ko!*
kamal : macam2 la aku dengar die neh.. muke tenang la, ade style la.. dasar pondan tul! *wakakkakaka!! perlu ke ko emo cmtu skali! haha~*

aku dh bantai gelak ag, sprti bese.. tutup mulot seeeeerapat yg boley, bajet kedap udare sore x kuar.. chaittt!~ haremmmmm...

ikwan : pe ja kamal cakap??
aku : *sambung gelak ag!* ahahhaha~ x de pape r..
ikwan : lebey bek ko cakap ja.. ko cakap jaaa! *cakap nk ugut2 n pakse aku kannn~ aku tetibe je jadi org tengah antare budak gay 2 org neh! sumpah rase nk lage je pale de2 ekor!*

last kne jgk la btau ikwan.. pastu de2 gay pun gado2 jap n aku tersepit tetengah! cesss!!
x fokus haku! huh! mengonggg~
aku dok situ pun dengor le c dea, z n ikwan dok cakap2.. kecoh dowh wayang tu! *nk kencing pun nk btau! kompius2!~*
pastu sengsorang nk je mengomen tetiap scene.. motip?? korag bajet dapt la jd director breaking dawn nnti??
hmmmm~ harapannnnn........

bukak je lampu wayang! tadaa!! baru la nmpk mke sengsorang! pastu yg x tahan~ x benti ag cakap tu!
haha! konpom org aim je spe yg memekak tyme muvi td.. tp de kami pedulikkk??? ohooo tidaksss~

dea : weyh2! aku x dapat fokus weyh tgk.. ko la ikwan t'gelak2..
ikwan : weyh pesal lak aku neh, aja la yg gelak x benti2.. gegar2 badan die gelak..
aku : ah pe plak aku.. ko jgn nk salah kan aku yeh.. ko tau x kamal neh konon je dok ujong.. tapi molot 2 nk je membebel cakap.. cakap konon nk bisik2 tapi dh klaka, aku mne tahan dowh~
dea : aah2 mmg pun ko mal.. aku dgr je ko sokseksoksek.. ko cakap2 kat aja, aja cite kat ikwan, pastu ikwan cite kat aku.. dah sume batai gelak2.. last2 zati ag x tau cite pape.. aku yg kne cite kat die.. x pokus aku weyh! *hahahhahah!*
aku : mmg weyh kamal neh! ko tau x die cm bunyi lalat je sbelah haku neh! ade je bnde nk memekak kat tlnge aku!
dea : haaa elok r 2.. kamal lalat memekak kat ko, ko plak cam langau je cite plak kat ikwan.. c ikwn neh plak tebuan! bising2 kat aku! elok r tu korang 3..
ikwan : argh ko.. ko 2 plak katak! ong ong ong!

wakakkakakka!!! pe kekdah? aku pun x paham sgle binatang nk d enteprem..
layan kan je~ kekkekekkekek....

ingat kan abes dh la cite dlm wayang, kuar wayang pun x benti2 ngarot!
cite pasal tahan kencing pun jadik topik!
kamal r gelak2 zati jalan kepit kepit sbb tahan kencing!! wahahhahahah!~ memang lawak pun!

dea : weyh pompuan tahan kencing boley la kepit, laki cane plak..??? *mcm soklan spm kannn~*
kamal : eh ko jangan weyh! aku ngh tahan kencing neh! *sambil 2 tangan goyang cam prkinson tahan kencing! kaitannn?? aku x paham jgk~ sile la tnye dak laki!*

kesimpulan nye sepanjang on da way g toilet 2 mmg cam syaitonnirajimmmmm dowh kitorang gelak!
mengilai x hengat, pastu perot senak2! cam haremmm~
siap benti menyakung ag kalo dh smpai tahap max!
sengal r korang!

abes je sesi senak perot kat times square, makan tymeeee!!
gelak2 sakan masih d teruskan~
nak pengsaaannnnnnnnn haku!~
banyak gile ag cite ngarot nk penambahan dalam kamus dewan bahase, tp penat aku nk taip dh..
ade jgk bahan gelak dari segi pergerakan n tingkah laku, x dapek le nok nk demo!

k njoy da pics!!! =p



2 ngomel-ngomelan!:

sailormoon jelyta

mane gambar yg nak dienjoynyaaaaa? chaitttt!

a.j.j.a.b.a.e.k

weyh!! x sempat weyh!
cop2!
weekend neh aku wat! ngeeee~

Post a Comment