CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 10, 2012

WARRRRRR!!!



LASERTAG BEST WEYHHHHH!!!!

haaa ngko, kemaen capslock ag kannn.. haha!
tapi siyes memang best..

kepada yang x tau pebendekealah nye lasertag tu, ia adalah satu permainan tembak2..
ala2 paintball gitteww~
tapi kekdah nye laen sikit..
die tembak gune laser n setiap orang pakai suite sebagai detector..
cool kan?


 *okeyhh semue muke dah nebes nebes neh.. tunggu turn nk berperangggg!! yeahhh!!*

*kemaen santaaaaiii lagi memasing menunggu*

kalau agak agak nak perasan james bond pon boleyyyy...
macam aku n da gang, kitorang amek 3 mission sekali..

1st mission : individual.. so ko tembak la sespe pun kawan ko yg nyemak2 lalu depan mata tuuu..
2nd mission : team.. bahagi group sesame gang korang.. ade 2 team..
3rd mission : ini maen ngan orang luar, gang lain.. kire nye mcm battle of the gang laa.. woahhhh!! :D

aku rase, siyesly 1st mission yang paling penaaaaaaaaaaaaaaaaat gile! sumpah!
sebab ko mcm main utk diri sendiri kan.. semua orang keliling musuh..
so mmg x boley nak benti langsung r.. no rest!
sepanjang 15 mins tu macam WARRRRRRR!!
abes je masa, berpeloh gilossss...

*ok first game agak loser, so abaikan! ahahha! i'm wolf!! :P*


2nd mission team ngan kengkawan sendiri lagi..
time bahagi kumpulan bebudak laki yg bahagi kan.. kitorang pompuan tetibe je kene terima..
chaitttt!! not fair!
konon nye konsep pembahagian dorang ialah 'conflict of interest'.. cukop glabah tak kengkawan aku?
ahaha! nak berkonsep bagai pulaaaakkk.. ok fine! terima je..
yang penting team aku menang yeh uolssss!!
GO GREEN!!! xD

 *okeyyy... here we go GREEN TEAM!! make them cryyyy!! haha.. n we WON! :P*

*ok booooring~ bye! haha! neh red team yg kalah :P* 

*bukti yang kukuh lagi jitu, haaa nampak skang who's the losehhhhh?? hak!*


haaa 3rd mission neh yg bebetul battle punye!
semangat kawan sgt penting okeyh dalam game neh.. bergabung, meletooopppp!!!
sebab kitorang semua, as 1 team kene battle ngan team sesape tah.. group laen laa..
so, mission nye kene kasi group sendiri menang! yeaaaahhhh!! :D
and da result ofkos la kitorang menang kannnnn.. huh! well u know us~ *blagak sambil angkat2 kening, silang tangan* :P

*yeahhhh!! bergabung! meletooopppp!! weeee~ WAR BEGIN!*

*ok bukti yehhhh!! kitorang menang! wuhuuuu!! XD*

 *girl power! penat gile tapi we're cool! :)*

*alahaaiii baru maen sikit pun pancit dah pak cik pak cik nehhh!! haha!* 

*while waiting for the next mission! lotehhhh!*


abes maen semua, kuar dari laser tag dah pukul 11..
so direct pegi mengeteh at d'kayu ampang..
borak n till den, pulangggg!!

*mengeteh tyme.. manisssss~*


ok kaki memang semestinya lenguh la kan..
dah ko berlari2 tak hengat mengejar orang dalam tuuu..
tapi pinggang pun sakit weyhhh!! cam lenguh jugak rase nak patah..
dah kemaen menonggeng nonggeng lagi aku kann nak kengkonon bajet spy..
pastu kemaen slideeee lagi aku tyme 3rd mission tuuu.. nak menang punye pasal :P
haaaa skali, balik umah  memang sedaaaap sangat la sume pun lenguh.. grrrr~

anyway, memang puas hati la maen bende tuu..
even 15 min je for every mission, tapi memang terbaek la peloh die.. tak hengatttt nye berkepam! haha!
abes je siap mengah mengah lagi.. hebattttt!! :P

so, pegi cuba okeyh this game..
very da best uolssss!! :D

till then, bye!




p/s: stress sebab gamba sume shaking.. abang tu la snap x betul! erghhhhh!! tapi x pe, still kitorang nampak cool kan kann kannnn?? ^_^





6 ngomel-ngomelan!:

Zaty Athany

Sumpah bestttttt! Ja, bila awk slide ja? Saket tak? Hadoi, bulih plak accident. Ok conflict of interest tu kite baru tau ada nama dia. Haha. Menarik gak tuh. Memacam la bebudak nih. HAHA. BEST BEST!!!

ajja baek

hahha! eyhhh bukan nye slide jatuh..
slide bebajet cool laa... slide kasut macho punye.. lalalla~

aah yg grouping 2 mmg centu konsep mereka..
2 la awk tgk awk-zaer, coki-farah, aiman-d, capik-yuni x same group.. pehey dohhh?
kretip pulak dorg kannn~

Zaty Athany

eceh nak jugak bebajet slide tu. haha. awk x dgr tadi, farah berlanggar dgn tiang. kuat gila, ingatkan ada org jatuh. hahaha.

a'ah kan. pandai tul dorg arrange. abes tu, nazrin, ajo dgn baem dgn sape? hahahaha. awk tu kite dah tau dah. :P

ajja baek

yehhhh?? gile la.. tiang mane die langgar? sian je.. de bengkak2 ke?
haha kitorang orang2 cebisan dorang bahagi random je..

Zaty Athany

tah tiang mana tah dia langgar. tweet ar dia nanti tanya. org2 cebisan? puiii! awk tunggu, kite nak jot down on paper nama kita smua. hahaha.

ajja baek

hahaha okey2!
hoh? motip nk jot down nama sume? nak jd cebisan jgk? ceeyhhhh! :P

Post a Comment